-----------------------------------------------------------------

Op deze pagina treft u honden aan die een definitief goed tehuis zoeken. Zodra wij op de hoogte zijn van herplaatsings-honden worden deze hier met foto en informatie over de betreffende hond(en) vermeldt.

Als u een herplaatser heeft, of juist zoekt, kunt u bij ons terecht.

Informatie over een herplaatser of u heeft een herplaatser, neem dan contact op met ons via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over het algemeen zijn dit volwassen honden.

Heeft u interesse in één van deze honden en kunt u een hond een definitief goed huis bieden, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Herplaatsing.Gelieve in uw e-mail te vermelden in welke hond u geïnteresseerd bent. Wij kunnen u dan in contact brengen met de eigenaar.

Heeft u een hond die u wilt herplaatsen, stuur dan een e-mail naar de afdeling herplaatsing voorzien van een foto (indien aanwezig), uitgebreide informatie over de hond en reden van herplaatsing.

Zoekt u een herplaatser, probeer dan in een e-mail te omschrijven wat u zoekt.

Wij kunnen natuurlijk niet garanderen dat wij een herplaatser kunnen vinden, of een goed baasje voor een herplaatser hebben, maar wij zullen onze uiterste best doen.

De NODHV is niet verantwoordelijk voor de opgegeven informatie over de herplaatsers, daar wij deze informatie niet hebben kunnen controleren.